Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Den onda kraften" by Ulf Nilsson # eBook PDF Kindle ePub Free

Den onda kraften

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Den onda kraften
  • Author : Ulf Nilsson
  • Release Date : January 21, 2005
  • Genre: Fiction,Books,Young Adult,
  • Pages : * pages
  • Size : 428 KB

Description

Martin Ă€r fjorton Ă„r och tvingas in i ett "Ă€ventyrsprojekt" som de sociala myndigheterna arrangerar.Under en vecka kastas han och fem andra ungdomar in i obehagliga situationer. Att se döda, att sova ensamma pĂ„ ett spökslott, att bli intagna pĂ„ ett Ă„lderdomshem och tvĂ„ngsmatas. Tillsammans med den vackra Grace - hon som föraktar honom - ska han besvara tre frĂ„gor: Finns det ett öde? Är allt förutbestĂ€mt? Finns det en ond kraft?

Till slut stÄr Martin inte ut lÀngre med prövningarna och gör inbrott hos projektledaren för att ta reda pÄ vad som ligger bakom detta mÀrkliga projekt. Allt Àr mycket mer komplicerat Àn vad han tror. Och ÀndÄ mycket enkelt.

Ulf Nilsson har i Den onda kraften kombinerat spÀnningsromanens driv med den psykologiska romanens djup och förlösning. En starkt gripande roman om utsatta barns verklighet och inneboende styrka, men ocksÄ om deras vanlighet. Uppbyggnaden Àr annorlunda och experimentell i denna tÀta och spÀnnande berÀttelse. Kombinerat med mycket vÀrme, humor och medmÀnsklighet, stÀller den existentiella frÄgor pÄ sin spets.


Free PDF Download "Den onda kraften" Online ePub Kindle