Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Den trolovade" by Kiera Cass " eBook PDF Kindle ePub Free

Den trolovade

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Den trolovade
  • Author : Kiera Cass
  • Release Date : January 02, 2020
  • Genre: Fiction,Books,Young Adult,
  • Pages : * pages
  • Size : 5997 KB

Description

Ny bok av författaren till succéserien The Selection
NĂ€r Kung Jameson tillkĂ€nnager sin kĂ€rlek för Lady Hollis Brite blir hon bĂ„de chockad och upprymd. Hon har trots allt vuxit upp pĂ„ Keresken Castle, och till­sammans med adelns andra döttrar tĂ€vlat om kungens uppmĂ€rksamhet. Att fĂ„nga hans hjĂ€rta Ă€r en dröm som nu gĂ„tt i uppfyllelse.
Men Hollis inser snart att det hon trott sig vilja mest av allt - att bli förÀlskad i en kung och krönt till drottning - kanske ÀndÄ inte Àr det lyckliga slut hon önskar sig. Och nÀr hon trÀffar en utomstÄende man, med en mystisk förmÄga att se rakt in i hennes hjÀrta, förstÄr hon att den framtid hon innerst inne vill ha Àr nÄgot hon aldrig kunnat förestÀlla sig...
Kiera Cass [f. 1981] Àr en amerikansk författare bosatt i Christiansborg, Virginia. Hon slog igenom med serien The Selection som gick rakt in pÄ förstaplatsen pÄ New York Times bestseller-lista, har jÀmförts med Hungerspelen och sÄlt 11 miljoner exemplar vÀrlden över. En filmversion av den första delen i serien produceras av Netflix. Den trolovade Àr första boken av tvÄ i Kiera Cass nya berÀttelse om en glimrande kunglig romans.


Download Free Books "Den trolovade" PDF ePub Kindle